Keresés


 

info@rugbyclubhotel.hu +3620 4760438

Magunkról

Rugby Club Hotel - Olcsó szállás Esztergom
 

alt

Az 1983.-ban alakult Esztergomi Rugby Egyesület napjainkra Esztergom város, sőt mondhatjuk, hogy Magyarország példamutató sportszervezete. A 15-20 lelkes fiatal a 2000-es évekre egy 180 fős aktív létszámú sikereket elérő nagycsaládot nevelt fel, mellyel Esztergomot a rögbi hazai fellegvárává alakította. Az egyesületi tagok, a vezetők és támogatók – köztük Esztergom város képviselő testülete - segítségével olyan otthont teremtettek a sportolók számára mint a Rugby Club Hotel, a hangsúlyos rész a rugby sport erényeire épül, azaz az összetartozás, csapatszellem, küzdeni tudás, és az „egy csapat, egy család” érzése. A rugby mindenkié, kicsik-nagyok, fiúk-lányok, szülők, szurkolók kikapcsolódhatnak, szórakozhatnak a mérkőzések alkalmával, és a kötelező harmadik félidőben az ellenfelek a kellemes pihenést biztosító klubhelységben fogadhatják egymás gratulációit.
 
 
 
A volt esztergomi Úttörőház romos állapotban került a rögbisek használatába, akik egy sportvállalkozás révén nagyszabású felújításba, átalakításba kezdtek, amiből megszületett a Rugby Club Hotel; A családok közösségteremtő szórakozó helye. Harmonikus elrendezésben egymás mellé épült a szálló, a bár, a klubhelység, és a sportcentrum, amik a jövőben további fejlesztésnek néznek elébe. Kiválóan alkalmas a helység vendégcsapatok fogadására, edzőtáborok lebonyolítására, hiszen 100 fő ellátására alkalmas, és 500 m távolságon belül található 2 füves sportpálya – rögbi és labdarúgó kapukkal – valamint az RCH közvetlen szomszédságában épül a 2000 fős fedett lelátós rögbi stadion, mindemellett a fitnesz terem több aktív mozgás kihívásának tesz eleget, valamint a nyitott területeken tenisz, ping-pong, tánc, strandröplabda, kalandpark, és egyéb lehetőségeket biztosít.
Az Olimpiai Rögbi szakág bázisaként az épület falára felkerül az Olimpiai Öt karika, amely világ első számú márka logója, ami garantálja a minőséget, mind a sportban, mind a körülményekben. A vendégeket jól felkészült személyzet fogadja; a vendéglátásról, a kiszolgálásról, a sporttevékenység vezérléséről szakképzett edzői stáb gondoskodik, akik elhívatottak munkájuk iránt. A rögbi sikerek kovácsolói mi magunk vagyunk, megszámlálhatatlanul sok trófea, oklevél, emlék tanúskodik a múlt eredményeiről, és rengeteg szabad felület vár betöltésre a jövő eredményességeiből. Kapuink nyitva állnak a nagyközönség számára, jöjjenek, nézzenek be hozzánk, próbálják ki alternatív sportkínálatunkat a klubhelységben, mozduljanak velünk együtt a fitnesz teremben, fussunk versenyt a sportpályán, és a végén talán vállvetve küzdünk majd a rögbipályán is! A Duna parti nyugodt, füstmentes környezet teljes körű kikapcsolódást kínál a betérő turista, a fiatal diákcsoport, a sportoló csapat és a kíváncsi néző részére.

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Telefon: +36 20 476 0438

Email: info@rugbyclubhotel.hu

© 2016 rugbyclubhotel.hu | Minden jog fentartva. Olcsó szállás Esztergomban a Duna-parton.  Tökéketes szabadidő helyszín és szállás. Powered: Fjood!