Keresés


 

info@rugbyclubhotel.hu +3620 4760438

Csapatépítés

Bebizonyosodott, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy vállalat sikerességének fokozásában. Bármely cég számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning, mely során azok a munkatársi viszonyok erősödnek, amelyek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához. A csapatépítő csoport munka azokat a tulajdonságokat fejleszti, amelyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti vállalkozásához és a kiegyensúlyozott életviteléhez: önismeret, emberismeret, magabiztosság, optimizmus,felelősség- és kockázatvállalás, függetlenség, önzetlenség, teherbírás, tolerancia, becsvágy, beleérző képesség.

Esztergom egyik legszebb részén, a Prímás szigeten található kedvező árú, szállásunk tökéletes helyszínt biztosít csapatépítéshez.  A szálláshelhez több terem,  hatalmas szabad terület áll rendelkezésre a Rugby Club Hotel közelében. 

Rugby Club Hotel ajánlata csapatépítő tábor (2 nap/1 éj)

-          10 főig:      9.500 Ft
-          10-30 fő:    8.700 Ft
-          30-100 fő:  8.500 Ft

Az ár tartalmazza:
-          szállás ( 2-4 ágyas , zuhanyzós szobák)
-          teljes ellátás (ebéd, vacsora, reggeli)
-          lézerharc játék, vagy más játék*
-          esti szórakozás (zenés, táncos parti, karaoke)

* Lézerharc mellett, vagy  választható még buborékfoci (gömbfoci) városfelfedező kalandtúra, illetve csapatépítő csomag (könnyed fizikai, és szellemi feladatokat kell megoldalni a csapatoknak)

 


 

Amennyiben ajánlataink felkeltették érdeklődését, kérjen további információt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 06-20/476-0438 telefonszámon.

 Kérjen személyre szóló ajánlatot a szobafoglalás menüpontban!

 

Csoportos kedvezményt biztosítunk!

 

Rugby Club Hotel - Olcsó minőségi szállás Esztergomban!

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Telefon: +36 20 476 0438

Email: info@rugbyclubhotel.hu

© 2016 rugbyclubhotel.hu | Minden jog fentartva. Olcsó szállás Esztergomban a Duna-parton.  Tökéketes szabadidő helyszín és szállás. Powered: Fjood!