Keresés


 

info@rugbyclubhotel.hu +3620 4760438

Turistaszálló

A főépülethez fedett átjáróval csatolt épületrész, mely a legideálisabb osztálykirándulások és edzőtáborok elszállásolására. Két szinten található 10 szoba, egy részük saját fürdőszobás, de a földszinten vizesblokk is van. Az egyszerűen berendezett, 3-8 ágyas szobák szobák tágasak, kényelmesek. Az emeleti szobák ablakából csodálatos kilátás nyílik a Bazilikára és az élményfürdőre. A földszinten található egy társalgó, ahol közösen beszélgethetnek, társasjátékozhatnak, kártyázhatnak vendégeink.

 A turistaszálló lakói is ingyenesen használhatják a főépület kiszolgáló helyiségeit, a bárt és a klubszobát nyitvatartási időben társalgóként, televízió szobaként. Mind két helyiségben van egy-egy plazma televízió, dvd lejátszó, magnó, a bárban egy számítógép, és a főépület összes termében, szobájában ingyenes WIFI kapcsolat is biztosított. Klubhelyiségünk egyben játékteremként is szolgál, mely esztergomi viszonylatban egyedül álló, hiszen nincsen még egy olyan szórakozóhely, ahol két biliárdasztal és csocsó asztal egy helyen megtalálható, és mindezt dohányfüsttől mentes környezetben élvezhetik vendégeink.

Szállásárak a  turistaszálló részben:

                           Fürdőszobás 3-4 fős elhelyezés esetén:       4.500 Ft/fő/éj
5-8 fős szoba illetve közös zuhanyozós elhelyezés esetén:    3.500 Ft/fő/éj
            Elhelyezés hálótermi ágyon, közös hálóteremben:    3.000 Ft/fő/éj
 
Reggeli (bővített kontinentális):  felnőtt: 1.200 Ft,  gyerek 12 évesig: 800 Ft
 
Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek összege 300 Ft/fő/éj
Idegenforgalmi adó megfizetése alól mentes:
a 18. életévét be nem töltött, továbbá a 70. életévét betöltött magánszemély; egészségügyi intézményben ellátott magánszemély ;oktatási intézménynél tanuló, ha a tanulmánya miatt tartózkodik a városban; szakképzés vagy szolgálati kötelezettség miatt a városban tartózkodók,valamint a városban munkát vállalók akkor, ha a munkáltató igazolja a munkavégzés tényét.

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Telefon: +36 20 476 0438

Email: info@rugbyclubhotel.hu

© 2016 rugbyclubhotel.hu | Minden jog fentartva. Olcsó szállás Esztergomban a Duna-parton.  Tökéketes szabadidő helyszín és szállás. Powered: Fjood!