Keresés


 

info@rugbyclubhotel.hu +3620 4760438

Hotel

 
img 0593 img 0594 DSC 9697
A szállodai szobák főépületben találhatóak. Itt található a két rendezvény teremünk a tánc- és klubhelyiség, valamint a bár. A főépület előtti nagy és napfényes teraszról festői szépségű táj tárul a vendégeink elé, hiszen karnyújtásnyira kanyarog a Duna, melyen a Mária-Valéria Híd ível át, ami összeköti Esztergomot és
Párkányt.

Szállóvendégeink a klubhelyiséget és a bárt ingyenesen használhatják nyitvatartási időben társalgóként, televízió szobaként. Mind két részben van egy-egy plazma televízió, dvd lejátszó, magnó, a bárban egy számítógép, és a főépület összes termében, szobájában ingyenes WIFI kapcsolat is biztosít6ott. Klubhelyiségünk egyben játékteremként is szolgál, mely esztergomi viszonylatban egyedül álló, hiszen nincsen még egy olyan szórakozóhely, ahol két biliárdasztal és csocsó asztal egy helyen megtalálható, és mindezt dohányfüsttől mentes környezetben élvezhetik vendégeink.

A főépület két szintjén 14 szállodai szoba van, melyek között található 7 db 2 ágyas  és 7 db (3-5) többágyas szoba.

A főépülettel fedett folyosó köti össze a turistaszálló részt, ahol diákcsoportok, sportolók, turisták, hátizsákos utazók részére kínálunk kedvező árú szálláslehetőséget.

 Szállásárak fürdőszobás szobában:

         Kétágyas "economy"  elhelyezéssel:   5.500 Ft/ fő/éj
         Kétágyas elhelyezéssel:                    6.500 Ft/ fő/éj
         Egyágyas elhelyezéssel:                    6.900 Ft/ fő/éj
         3 - 4  ágyas elhelyezéssel:                4.500 Ft/ fő/éj
 
Reggeli (bővített kontinentális):  felnőtt: 1.200 Ft,  gyerek 12 évesig: 800 Ft
 
Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek összege 300Ft/fő/éj!
Idegenforgalmi adó megfizetése alól mentesek:
a 18. életévét be nem töltött, továbbá a 70. életévét betöltött magánszemély; egészségügyi intézményben ellátott magánszemély ;oktatási intézménynél tanuló, ha a tanulmánya miatt tartózkodik a városban; szakképzés vagy szolgálati kötelezettség miatt a városban tartózkodók,valamint a városban munkát vállalók akkor, ha a munkáltató igazolja a munkavégzés tényét.

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Telefon: +36 20 476 0438

Email: info@rugbyclubhotel.hu

© 2016 rugbyclubhotel.hu | Minden jog fentartva. Olcsó szállás Esztergomban a Duna-parton.  Tökéketes szabadidő helyszín és szállás. Powered: Fjood!