Keresés


 

info@rugbyclubhotel.hu +3620 4760438

Hotel

 
rch room13 rch bath1 rch room12
 
A rugby Club Hotel sportszállón két épületből áll. A főépöletben található a szobákon és a bár-recepción kívül a két rendezvény termünk a tánc- és a klubhelyiség- bár. A főépület előtti nagy és napfényes teraszról festői szépségű táj tárul a vendégeink elé, hiszen karnyújtásnyira kanyarog a Duna, melyen a Mária-Valéria Híd ível át, ami összeköti Esztergomot és Párkányt.

Szállóvendégeink a klubhelyiséget és a bárt ingyenesen használhatják nyitvatartási időben társalgóként, televízió szobaként. Mind két részben van egy-egy plazma televízió, dvd lejátszó, magnó, a bárban egy számítógép, és az  ingyenes WIFI kapcsolat is biztosít6ott. Klubhelyiségünk egyben játékteremként is szolgál, mely esztergomi viszonylatban egyedül álló, hiszen nincsen még egy olyan szórakozóhely, ahol két biliárdasztal és csocsó asztal egy helyen megtalálható, és mindezt dohányfüsttől mentes környezetben élvezhetik vendégeink.

A füldszinten és az emeleten16 szoba van. Ebből 10 kétágyas és háromágyas, részben pótágyazható fürdőszobás (mosdó, WC, zuhanykabin)  **-os szállodai szoba. Az "economy" kategóriájú szobában nincs TV.

A főépület többi szobája, valmint turistaszálló rész szobái 3-8 ágyas egyszerű szobák (nagyrészük fördőszobás de 3 szobához közös, a folyosón található fürdőszoba tartozik), ahol diákcsoportok, sportolók, turisták, hátizsákos utazók részére kínálunk kedvező árú szálláslehetőséget.

 Szállásárak a ** -os részben:

         Kétágyas "economy"  elhelyezéssel:   5.500 Ft/ fő/éj
         Kétágyas elhelyezéssel:                    6.500 Ft/ fő/éj
         Egyágyas elhelyezéssel:                    6.900 Ft/ fő/éj
         pótágy:                                           3.500 Ft/ fő/éj
 
Reggeli (bővített kontinentális):  felnőtt: 1.200 Ft,  gyerek 12 évesig: 800 Ft
 
Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
A szállást elfoglalni az érkezés napján 16 óra után lehetséges, kiköltözni a tartózkodás utolsó napján 10 óráig kell!
A parkolás az épület melletti udvaron ingyenes!
Háziállatot a szállodába felhozni nem lehet!
Dohányozni az épületen belül szigorúan tilos!
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek összege 300Ft/fő/éj!
Idegenforgalmi adó megfizetése alól mentesek:
a 18. életévét be nem töltött, továbbá a 70. életévét betöltött magánszemély; egészségügyi intézményben ellátott magánszemély ;oktatási intézménynél tanuló, ha a tanulmánya miatt tartózkodik a városban; szakképzés vagy szolgálati kötelezettség miatt a városban tartózkodók,valamint a városban munkát vállalók akkor, ha a munkáltató igazolja a munkavégzés tényét.

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Telefon: +36 20 476 0438

Email: info@rugbyclubhotel.hu

© 2016 rugbyclubhotel.hu | Minden jog fentartva. Olcsó szállás Esztergomban a Duna-parton.  Tökéketes szabadidő helyszín és szállás. Powered: Fjood!